diumenge, 20 d’octubre del 2024

Setmana del 21 d'octubre

Des de l'escola, voldríem informar-vos que des de la setmana passada tenim una averia de l'equip de so i, malauradament, no podem reproduir les músiques d'entrada i sortida. Tot i això, és possible que aquesta setmana se solucioni i puguem escoltar les següents propostes: 

Aquest cap de setmana tenim la sort de rebre a Dani Miquel a Cardedeu, un músic valencià que tocarà en el Comboi Fest. Per aquest motiu, a l'escola sonarà una de les seves cançons, "Cançó de l'Estellés". Un homenatge a Vicent Andrés Estellés, aprenent de former, periodista i el poeta valencià més important de món. Tal com ens diu Dani Miquel: "Els seus poemes són tan bonics com una flor en primavera. Si el lliges volaràs més alt que els núvols. Si el cantes t’eixiran ales com als ocells.". 



A més, el 24 d'octubre és el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic i la cançó "Força. La veu de la Terra" del Petit Taller de Cançons ens acompanyarà durant la setmana per fer-nos pensar sobre les raons per actuar contra el canvi climàtic i poder construir un futur possible. "Ara és l'hora de lluitar i la Terra rescatar...! Replantem si ho han cremat, construïm si tot ho han ensorrat... netegem si han embrutat, repintem el dibuix esborrat...! Només la lluita ho aconseguirà!".